sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Aurinko saa sekaisin

Heissan! En oo taas vähään aikaan kirjotellu, on ollu muut asiat mielessä. Perjantaina oli kiire päivä, näin yhtä kaveria pitkästä aikaa syömisten merkeissä, sitten juoksin toisen kaverin 19-v synttäreille ja vielä illaksi kolmannen kaverin luokse pitämään kisastudiota. :D Eipä oo pitkään aikaan ollu noin kiireinen perjantai ja vielä 13 päivä, onneksi ei mitään pahaa sattunut, Venäjälle tosin kun suomi meni finaaliin!! Pakkohan sitä on vielä täälläkin hehkuttaa.

Eilen sitten lähetiin mummolassa käymään, kun eno täytti vuosia. Ja olihan siellä serkkutyttö perheineen käymässä, nuorin oli lutunen 4kk vanha poika! Suloinen toukka. :> Sain sitten tehdä vanhimmasta tytöstä, 6v, psykan tapausselostuksen. Oli mukava haastatella tyttö. Kun piti kysellä abstrakteja sanoja, neidillä oli hienot vastaukset, vai mitä mieltä ootte tästä? Silmätikku kun voi olla tikku, jolla otetaan unihiekkaa silmistä. :')
Ilta menikin sitten Euroviisuja tapittaessa, Suomen menestys olikin jo melkein arvattavissa. :D

Tänään päivemmällä kaverit ilmotti, että nyt lähet kylälle ja eihän siinä muu auttanu. Naurettiin, juoruttiin ja löhöttiin nurmikolla. Ja onnistuinpa melkein polttamaan jo itteni. :D Hienoo.

Mut siis, aurinko taitaa saada mut sekasin. Vuoden oon kuunnellu enemmän tai vähemmän raskaampaa musiikkia, mutta nyt onkin musiikkimaku muuttunu ihan täysin! Poppia ja konemusiikkia. Huhhuh. Ja asiaa pahentaa vielä se, että tämän aamun oon kuunnellu Eric Saadea. Että mitähän ihmettä? :'D Mutta on se ainakin hyvännäköinen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti