torstai 24. maaliskuuta 2011

MURR

Argh, vihaan sellasia päiviä kun kaikki kaatuu päälle ja vituttaa. Kun koulusta lähdin, näin jotain mitä en todellakaan olisi halunnut nähdä. Joten kotimatka meni raivoisasti tarpoen ja lumikokkareita potkien. Mahtoi ohikulkijoita huvittaa angstinen teini. Sitten kun kotiin pääsin, sanoin vaan moi ja lukkiuduin huoneeseeni, Spotify päälle ja Disturbed soimaan niin kovalla, ettei ajatuksiaan kuule! Tulipahan ainakin siivottua.

Onneksi tänään oli säbä niin pääsin sinne raivoani purkamaan! Meinasin kyllä kotona jo seinää hakata, raivostutti NIIIIIIIN paljon. Yleensä olen rauhallinen ku mikä, mutta sitten kun kosahtaa niin kosahtaa ja kunnolla. Saakeli.

Ja jottei elämä tunnu helpolta, lähden keskiviikkona Ranskaan tutustumaan parlamenttiin. Luulisi, kun se on koulun matka, ettei siitä tule poissaoloja tai muuta, vaan ei. Tunnilla tehdyt tehtävät pitää tehdä ja sitten siihen päälle vielä lisätehtävät. Ja joku on vielä keksiny, että siitä tulee poissaoloja. Siis voi hyvänen aika! Osaa taas nämä lukion systeemit olla niin hyviä että... Ja kun takasin palataan viikonloppuna, maanantaina onkin jo koeviikko menossa. KIIIIIIITOS. -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti